Irena Pivka I Brane Zorman / Cona Intitute

Ирена Пивка и Бране Зорман (Irena Pivka, Brane Zorman) се уметници со седиште во Љубљана. Заедно ја основаат CONA Институт за процесуирање на современи уметности. Реализираат серија на мултимедиални уметнички проекти во кои се третира имиграцијата и процесот на интеграција во општеството.

http://www.cona.si/

6Transmit Walk, Ljubljana, 2012, test drive