Paolo Cirio & Alessandro Ludovico Face to Facebook - Hacking Monopolism Trilogy

Алесандро Лудовико и Паоло Чирио соработуваат на он-лајн проектот Face to Facebook, којшто е трет дел од трилогијата  Hacking Monopolism, проект којшто вклучува хактивистички активности. Фокусирани се околу Гугл (Google will Eat Itself) и Амазон (Amazon Noir).

13Face to Facebook - Hacking Monopolism Trilogy

http://www.face-to-facebook.net/bio.php
http://www.isea2013.org/events/paolo-cirio-alessandro-ludovico/
http://www.paolocirio.net/work.php