ИГРА СО РАЗНОВИДНОСТИ ЗА СОЦИЈАЛНО ОДГОВОРЕН ДИЗАЈН

ПРОЕКТЕН ПРОСТОР ПРЕС ТУ ЕГЗИТ има чест да ве покани на работилницата

ИГРА СО РАЗНОВИДНОСТИ ЗА СОЦИЈАЛНО ОДГОВОРЕН ДИЗАЈН

Работилницата ќе ја води Анет Лундебај, 'дизајн мислител', истражувач на метадизајнот, едукатор, споведувач на обуки и уметник, која живее и работи во Лондон.

ДИЗАЈНИРАЊЕ ЗАЕДНО ВО 21ви ВЕК

Проектен простор прес ту егзит има чест да ве покани на презентацијата

Анет Лундебај
ДИЗАЈНИРАЊЕ ЗАЕДНО ВО 21ви ВЕК

Марко Стаменковиќ- покана

ПРОЕКТНИОТ ПРОСТОР ПРЕС ТУ ЕГЗИТ ве поканува на предавањето

„Југот како место од каде се гледа (а може и да се курира)“ на српскиот историчар на уметност, критичар и куратор Марко Стаменковиќ

Место: просторот Концепт 37 (ул. Рузвелтова бр. 37, Скопје)
Дата: понеделник, 9-ти септември, со почеток во 20 часот.